Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

relationer sätter spår

 

För varje relation
som sprack
fick han en
ny fåra
i ansiktet

Han luktade
Illa
av
bitterhet och
inkapslad ilska

När han drack
fick han
gråtattacker
och bad mor
att komma

Innan han
somnade
i fosterställning
skrev han en
lapp med två ord

När han öppnade
plånboken
nästa dag
hittade han
en skrynklig lapp

Aldrig mer




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 353 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2018-07-28 20:24

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt! Berör...
2018-07-30

  Blomma-Stjärna VIP
väl beskrivet ( "kärleks"-) lidande -
2018-07-29

  Petter Wingren
Välkryddad berättelse med ett snett leende in emot det gapande hålet i själen men med en väl dold värme i berättartonen.
2018-07-29

  Bodingen VIP
Ska aldrig mer säga aldrig mer, om man letar bakom knuten finns det alltid mer, det gäller att ögonen är öppna och allting ser...
2018-07-29

  WyS VIP
Köttets lust och själens ensamhet!
2018-07-29

  Kungskobran VIP
Det är lätt att aldrig mer
blir många fler
disciplin är svårt
när livet är hårt.

Fint fångat av dig
2018-07-29

    Sefarge VIP
Igenkännande.
Eftertankens
kranka blekhet
Hos vissa,hos
andra aldrig
Nånsin?
2018-07-28

  Mfredrik VIP
Målande känslor
2018-07-28

  Fulbergarn
Den passar in på många.
Aldrig mer
2018-07-28

  Öknens Ros VIP
Livets fåror som aldrig suddas ut.
2018-07-28

  Poeten Salvador VIP
Bildskapande
2018-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten