Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


grönt

jag sveper in mig
i grönskan
så tätt andas den i mig

inga vinterfingrar når mig
när maj gråtit mig sömnlös
av saknad

här finns jag nu
i de öppnade ögonens nätter
och dagarna blir som pärlband

att smycka
mitt väsens hus




Fri vers av kanelen
Läst 464 gånger
Publicerad 2006-06-11 18:56



Bookmark and Share


  skaparen
väldigt vackert. Man längtar efter något, men jag vet inte riktigt till vad. Snyggt.
2006-07-03

  Deva
Underbar vår-sommardikt "sveper in mig... gillar verkligen den första strofen!
2006-06-11
  > Nästa text
< Föregående

kanelen
kanelen