Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med lust och fägring stor

Gyllengula blad
som badar i sol
fast mörker kryper
mellan bladveck och grenar

Min lust flyger
Spänner sitt bröst
fångar en flyende fjäril
slukar dess färger med törst

Ger mig sen av
för att släcka min eviga hunger




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-30 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ