Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man med spikskor

 

Det går en man
med spikskor
på mitt huvud

Jag känner hur
hans tankar
påverkar mig

Mitt jag och detet
kan inte försvara
mig.

Allt blir klart nu




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 328 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-07-30 22:56

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Huvudet är skört
se upp så det inte blir förstört
proppfullt av tankar
om sådana som klankar
tankarna som maler
blir dina rivaler
och hjärnans vandaler
Lyft bort hjärnans skrot
befria från elände och hot
Lyft den till nya höjder
så blir du glad och nöjder
och skriver ljuvlig poesi
de sorgliga tiderna är då förbi




2018-07-31

    ej medlem längre
Prövningar och stålbad
allt måste vi uthärda, utelämna oss och ta fighten.
Belöningen är frid och chansen att ta nya krafter i besittning.
2018-07-31

  Öknens Ros VIP
Punkterade tankar, kaos.
2018-07-31

  Cikoria Blå VIP
Gör ont att läsa.
Hoppas att diktjaget inte är ditt jag.

2018-07-31

  Fulbergarn
Aj
2018-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten