Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckosamma? Vi?



 

först i vår sold 

anmälde sig påken 
så stenen 
elden 
hjulet 
malmen 
bronzet 
järnet 
krutet 
stålet 
ångan 
elen 
atomen 
oändligheten 
Förgudningen 
Maktfullkomligheten 

D Å R S K A P E N! 




Fri vers (Fri form) av S-E Forslin/same
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-31 07:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Människoförgudningen kommer från Satan, han som ville stiga upp och göra sig själv lik den Högste.
All idoldyrkan (och ikondyrkan) kommer därifrån.
Förgudningen av påven och Maria likaså.
2018-07-31
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same