Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra kroppars synergi

 

Den stränga raserar mina planer

otåligt väntar jag

på regn

dina tårars svalka

din hand på min panna

 

jag läppjar mitt kaffe med eukalyptusblad

från ett land fjärran dig

jag simmar mig trött

i ett hav bredvid dig

 

du ler den oroliges farväl

där kusten böjer sin nacke

ur tålmodig väntan

kom möt mig i skuggans rus

finn oss

i våra kroppars synergi.

 

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-31 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP