Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att pekas ut!

Begränsa
Förminska
Numrera
Sortera
Dela
Äga
Domdera
Normalisera



Begrepp
som gör
skada

Inget är
svart
vitt

Kanske är den gråa massan farlig




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-31 22:39



Bookmark and Share


  träsnidaren
Gillar rytmen i texten.
2018-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ