Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begär

Jagar
Skriver ett ord
Mjukt över skärmen
smeker ditt blod

Törstar
Sänder små rader
av glittrande glöd
Känner din hetta

Hungrar
Svarar din längtans mod som nu löddrar
Sliter din kropp med blick utav stål
Sträcker nu ut min hand efter mer

Njuter
smakar din lusta i sirliga rader
läppjar din glädje som forsar så strid
Nuddar ditt inre där livslusten spritter




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-01 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ