Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland önskar jag att du var död

Sitter framför dig
där du ligger i din säng och
stirrar
men sällan på
mig

så har du tittat
legat, suttit och glott
på gulblekta blommiga 70-tals tapeter
i många år

frågar jag om din
tanke
så finns ingen

når inte fram

orkar inte ensam
fösa undan den
tunga, våta yllefilt som
hänger mellan oss

det smärtar mig
att inte få ditt leende

att se dig
utan liv

tillfällena har
varit få
genom åren
att bli sedd

åtminstone på ett positivt sätt

innanför
bortom

men så plötsligt
möts
vår blick

ingen viker undan

ett ögonblick
av ordlös
kommunikation

jag är ju
ändå
en del av dig

hade önskat
att du
älskat mig




Fri vers av Livet1
Läst 341 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-08-01 15:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
smärtsamt med anhöriga som inte är.

en vägg att tala med. ett radband att tumma på när tankar drömmar försöker nå

oerhört gripande skrivet !

2018-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1