Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jobbångest

En helg kvar
på semestern

Så mycket kvar
att
reflektera över

lära känna

ta reda på

om livet

om sakernas tillstånd

om mig själv och

om din själ.




Fri vers av Livet1
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-03 10:34



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fint skrivet...jobbångest är svårt nog
2018-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1