Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ritual Trance Dance

Ritual Trance Dance

Risk för långa
eller längre bröst

Sport-bh rekommenderas

för övrigt en
givande
stark upplevelseresa
i det undermedvetnas
alla inre hörn




Fri vers av Livet1
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-03 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1