Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flicka lilla skyl din själ

Jag ser en liten flicka I en ung åtråvärd kvinnas kropp

Hon bjuder på sig själv För det är vad hon lärt

Hennes hjärta skriker men hon drar bara ner volymen

Tittar bortom mannens rygg

Ser evigheten i djupfrysta ögons kyla

Hur värmer man ett sådant hjärta

Hur skolar man en sådan själ

Hennes vingar brutna ,darrandes som den sista nattfjärilens dans

Under rovdjurets sylvassa klor




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-03 16:07



Bookmark and Share


  Glömskan VIP
Väldigt vacker liten dikt!!
2018-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ