Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lockelser

En tanke för mycket
En känsla för stark

Lilla hjärtat uppskruvat
Av en galen monark

Ballerina fast i speldosa
Kan inte ge en spark

Skruvas upp av andra
Har ingen stadig mark

Nu måste jag få dansa
Byta blad, nytt ark

Skriva nya känslor
Inte mera knark




Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 179 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-08-03 20:08



Bookmark and Share


  Gin83
Oj den här är oerhört bra
Känslosam
2018-08-28

  viskaren
Wow 10/10 <3
2018-08-03
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem