Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sår läker aldrig. Dom glöms bara bort.

Fyrahundra år har gått
Och jag tänker aldrig på dig
På riktigt
Jag e kall som dig nu
Ond som dig nu
Brutalt ärlig som jag alltid varit
Men det tar hårdare nu
På alla utom mig

Det är tvärtom nu
Det är jag som skadar
Jag som inte känner något
Och nu förstår jag
Varför du kvävdes av mig
För jag kan verkligen inte andas
När någon känner något för mig

Jag är och kommer alltid att vara
Lyckligare ensam

Och ändå

Du har inte försvunnit

Du är kvar

Mer än alla andra

För jag är den jag alltid varit
Innan och efter jag träffade dig

Men aldrig. Nästan aldrig.

Medans.

Jag saknar inte dig. För du är overklig nu. För jag minns inte mig, så som jag var, när jag kände dig.

Det är svårt. För jag hatar den jag var då.
Och ändå

Så älskade jag nog faktiskt dig.

Om än det var en obotad, disillusional psykos




Jag blev aldrig hel.
Jag bara glömde;
Att jag var trasig.




Fri vers av Flicka Nummer Elva
Läst 266 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-08-03 23:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
eldbegängelsen också
2020-07-14

  Erik Gefvert
Ryggsäcken blir inte nödvändigtvis lättare - men ryggen kan bli starkare! <3
2018-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Flicka Nummer Elva
Flicka Nummer Elva