Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frågan är vill du mig illa

det är som att jag lutar mig mot din axel
och du pratar med mig
fast du inte är här
känns du så nära
har ingen låt som påminner om dig eller så
och du är 5 timmar bort men endå
ingen musik är jobbig att lyssna på
snart är jag hemma
du vågade äntligen fråga om du fick sova
försöker inte förklara
men berättar om hur du är
som person
sätter dig inte för högt upp
för förstår nu hur allt slutar och
accepterat det
känner mig sval i natten fast det varit 32 grader i 2 veckor nu
gör saker långsamt och i dont mind




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-04 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans