Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bipolär poesi

min fantasi
har jag
det så mycket bättre i

en utopi
men den får jag
ju inte leva i

poesi
skriver jag
ändå måste jag gå i

terapi
och där pratar jag
om saker jag hamnar i

som mani
då jag tror jag
kan skriva en bok, som kan bli

en trilogi
och jag
skriver med frenesi,

nästan raseri
tills jag
faller och allt är förbi

det blir haveri
nu hittar jag
ingen harmoni




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-08-04 19:53



Bookmark and Share


  Hjördis Krovotskij
Bravo! gillar allt, känner igen allt :)
2018-08-05

  Larz Gustafsson VIP
"Pure Mania", som Vibrators' första album heter.

Frank Mangs, en av Nordens största predikanter, var bipolär.
2018-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP