Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
PMS-häxan, du chockar mig varje gång vi möts


Ursula

Tjock och ful
Ondskefull
Kväver med smärta
Kväver med tårar

Sparkar och bråkar
Uttråkar
Hatar med kraft
Hatar mig

Skrattar åt lidande
Sår i sitt smidande
Trycker ner
Trycker mig så långt ner


Ingen behöver dig Ursula
Bara försvinn
Ingen ber dig komma
Jag hatar dig
Att det är ömsesidigt
Är uppenbart.




Fri vers av annapoem
Läst 179 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-08-05 09:30



Bookmark and Share


  Stay Golden
Bloody war :P
2018-08-05
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem