Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring III

jag minns det
som om det var igår
min utsatthet
ni trampade på mina bara tår

först ville jag inte se
men det blev mera och mera klart
jag måste överge
allt och få till en ny start

man kan gå länge
och bara trampa vatten
stå ut med outhärdligt umgänge
men demonerna kommer om natten

en dag tippar det över
och fast insikterna kan vara smärtsamma
så ska det till en drastisk manöver
livet blir aldrig mer detsamma




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-05 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP