Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

du har inte
den perfekta kroppen
du är inte
i varje mans fantasi

du har inte
världens skarpaste hjärna
du är inte
på något sätt felfri

vad är det då
som får mig på knä
vad är det
som får mig att falla?

vad är det riktigt?
det är ett litet mysterium
jag bara inte kan
förklara för alla

när du ler mot mig
när du rör vid mig
känner jag –
känner jag att

du är den jag vill ha
du är den rätta för mig
och att det är just det
att du är den du är

som får mig
att älska dig –
älska dig
precis som du är




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-05 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP