Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Bortom det som syns och hörs

  

Bortom det som syns och hörs

finns en värld osynlig

Längtande jag närmar mig

i stillhet blir den verklig

 

Bortom det som syns och hörs

rör Du vid mitt inre

Sakta bryter ljuset in

ro Du ger mitt sinne

 

Bortom vardagslivets stress

möter Du min längtan

Kärlekshanden frigör mig

från allt mörkt min ängslan

 

Bortom det jag ser och hör

finns en änglaskara

När jag suckar här och ber

vill de mig bevara

 

Du som allting ser och vet

mina tvivel känner

I Din nåd din kärlighet   

allt i tillit vänder

 




Bunden vers (Rim) av Siggesdotter
Läst 455 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-08-06 07:58



Bookmark and Share


  Bengt Sareld
Ett uttryck för ett flerdimensionellt liv!
2019-05-22

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2018-08-15

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart att ha en sådan trygghet att vila i...mycket fint...
2018-08-07

  walborg
En underbart vacker dikt om tillit till livet
2018-08-06

    ej medlem längre
Fin dikt om tillit och hopp!
2018-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter