Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnat någon som jag vill ska bli mer än ingen


Utan värde

Hon dog som ung
fast livet ännu kraschar
i vindränkta tårar

Hon gömmer sin kropp
i allas åsyn
för att ge till första,bästa
som vill smaka

Hur man gör sig till ingen
i allas ögon
För när man inte är
Så är alla känslor

Utan värde




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-07 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ