Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vet vi om kärlek

Och vad vet du om kärlek, om kraften att slå ut är viktigare än att ta in.
Vad vet du om kärlek, om du aldrig varit rädd för att förlora den. Vad vet du om smärta, om du alltid fick tillbaks det du gav.

Bland stråkorkestrar i ett bländande juni sken. Såg jag dig dansa med en annan kvinna. Blicken du gav mig talar om ett större sken än det du gav mig.

Det är helvetets portar, det är brinnande eld. Som för mig genom världen fram till dig. Och må den brinna tills den är färdig att askas. Så ska jag blåsa den på dig i ett hopp, ett hopp om att ge liv till det som dog.

Världen kan få dö ett tag, bara jag kommer tillbaks till din famn.




Fri vers (Fri form) av Sagoängeln
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-08 13:34



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ahh detta är inte Karin Månsdotter
det är slippret som aldrig kunde få nog

"är du rädd för att dö"

suckarnas sko!

2018-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Sagoängeln
Sagoängeln