Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns det någon ung som går fri?


Bara en tanke i den digitala världens tyranneri

Vad är mest skrämmande?

Det normala
Det annorlunda

Kanske den gråa massan äter upp flest själar

Kanske det annorlunda har potentialen att sätta mångt fler fria




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-08 15:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den grå massan är ett eko av Tredje Riket och partidagarna i Nürnberg.
Det är samma masspsykos. Samma demoner.
2018-08-08

  Hopplös själ
Normalt är ett begrepp i ständig förändring ;)
För mig står det lite för röra sig i mittfåran av det som just nu händer.
I just denna text står det väl lite för de trångsynta som inte vågar ta ut svängarna och istället dömer andra.
2018-08-08

  HenrysDotter
Vad är egentligen normalt...
Fast den grå massan undviker jag helst
sållar jag mig hellre till det annorlunda.
Tänkvärd text!
2018-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ