Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vild på ett bra sätt

Vill inte tappa bort mig
i
dagdrömmeriet
vill hitta
mitt
själsliga fotfäste
vill inte
hålla emot
vill ge mig hän
leva helt
i kontakt
med mitt instinktiva psyke
bejaka min styrka
glädjas min kraft
Vara fulländad Vildkvinna




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-08-08 17:08



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
en vildinna :D
2018-08-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
Ja - Precis så!
2018-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP