Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetry Slam

idag är det kval/ uttagning i Vasa
till finländska mästerskapen i Poetry Slam

jag tänker inte tävla
tanken att tävla i poesi känns främmande

men jag kommer att delta på ett annat sätt
jag kommer att vara svenskspråkig presentatör




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-09 11:17



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Psst...rea nu på Absint i taxfreen... men köp inte...smakar gammal gubbhäl...he
2018-08-09

  Larz Gustafsson VIP
Och sign. viskaren är i vanlig oordning ute efter att provocera.
2018-08-09

  Larz Gustafsson VIP
Poetry SLUM är något jag verkligen HATAR.
Det är en förslumning av poesin.

Att du överhuvudtaget deltar är bara att beklaga.
Jag totalbojkottar för all framtid.
2018-08-09

  viskaren
Är det där poesi?
2018-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP