Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Oas av ditt regn

Droppar som faller till marken
Skapar liv i det som var dött

Hur kunde du vattna så rätt
Ge hopp i denna öken

Jag blir en oas av ditt regn
Fukt som tränger djupare än rötter

Kanske behövs båda våra element
För att få ett blomstrande Eden




Fri vers (Fri form) av annapoem
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-09 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem