Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig en känsla eller dikt!

Vill ha just din tanke/känsla!
Ska måla och tänkte låta någon annans tanke få bli inspiration och försöka tolka det med färg och form.
Kanske blir det en flopp men gillar att hitta på nya infall.
Åtminstone nytt för mig!
Resultat kan utebli

Beskriv gärna din känsla/tanke med några ord.
Kanske har du en dikt som vill möta färg och form!?
Vore faktiskt lite kul eftersom det i grunden är en poesi-sida.
Kommer lägga upp det under utställning vare sig det går bra eller inte.
Om jag nu inte fastnar redan i tankestadiet vilket hänt förr!
Har dock redan en duk uppsatt att börja på så kanske börjar jag redan imorgon ;)
Kommer välja ett förslag.Hur vet jag inte.

M.v.h Björn




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-10 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ