Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att resa eller bo

Med ett bergsstup rakt under mina fötter
och vinden ivrigt tjutandes mot min rygg
försöker jag lirka fast mina taniga rötter
men jag kämpar i motvind för att bli trygg

Världen skymtas bortom havets kust
och jag drömmer, längtar fast brinner upp.

När åker vi bort?
Och vad är egentligen hem?




Fri vers av konstkick
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-10 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

konstkick
konstkick