Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

Nyss bet din hunger min tysta läpp
klöst av din smekning
ditt järnhårda grepp
hållen i din ensamhet en kort sekund
nu andas du i min nacke som en ledsen hund

och väntar på stjärnfall
du väntar

sen flätar du dina fingrar i mina
och mina tårar är dina




Fri vers (Fri form) av Körsbärs-Helene
Läst 468 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-08-14 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Körsbärs-Helene
Körsbärs-Helene