Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag försökte

När man sammanfattar allt
Ska jag säga innerligt
Jag försökte
Jag gick före i tanken och sökte
Jag sökte skiftningar och spår
Mark som bar bland gungflyn
Jag gick före er och sökte
Stannande och spejade för faror
Valde vägar mellan snår
Ville väl
Försökte
När man sammanfattar livet
Säger kanske någon
Tänk, jag gjorde
Gjorde stordåd
Någon säger stolt Jag kunde

När man sammanfattar allt
Ska jag säga stolt
Jag försökte
Nästan varje dag, strävande mot mål
Jag ville, jag visste riktningar
Mot rätt, mot varmt och varsamt
Och jag försökte
Innerligt försökte




Fri vers av Körsbärs-Helene
Läst 73 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-22 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Körsbärs-Helene
Körsbärs-Helene