Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägg dig inte i mig

Och jag ville ropa
Lägg dig inte i
Inte i mig
Lägg dig inte i mig
Jag ska inte låta mig
Låta dig
Lägga dig
Här
I mig
Hålla dig en armlängd bort
Inte låta ditt flämtande
I min nacke
Jaga mig
Dina varma fingrar
Får kanske smeka mig
Inte
Leka med mig
En armlängd bort
Inte låta dig
Lägga dig i
Inte i mig
Stå rak
Rakt upp och ner
Inte
Falla ner
Helt upp och ner
Dina varma händer
Vad än som händer
Inte falla
En armlängd bort
Inte sträcka ut en arm mot dig
Min arma själ
Vet att du stjäl
villrådig
Jag vill
Vill inte
Ropa
Bara viska
Kom





Fri vers av Körsbärs-Helene
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-25 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Körsbärs-Helene
Körsbärs-Helene