Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två som går

Följ mig en bit på den krokiga stigen
Skogen är så mörk här
och fylld av okända ljud
Du behöver bara gå bredvid mig
Våra enkla ord ska överrösta ängslan

Följ mig en liten bit!

Du tillhör mig inte, jag ska inte begära nått
Bara det trygga ljudet av flera fötter som trampar
Kvist som bryts för bördans tyngd under oss ska ljuda nära
När man är två, är lasten lätt att bära

Dina ögons glans
Gör skogens dunkel ljust

Jag kan trampa grenar, röja snår
Du får gå och bara vara bak i mina spår




Fri vers (Fri form) av Körsbärs-Helene
Läst 347 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-11 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Körsbärs-Helene
Körsbärs-Helene