Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan är tänkt typ en sorgsen visa


Sommarnattsvals i den ljusa nord

Längtan är långsam
känslan är öm
ser du din kära
ser du din själ
speglas i ögon
uti lockande glans

Har du då sett mig
vilsen som få
letar ditt hjärta
bland moar och flyn
Älvar och nätter
blandar sitt svart

Letar i skogen
letar på fjäll
listig som rået
skön och så säll

Mörkret det nalkas
Solen går ner
strålar som skiner
jag ser inget mer

Döden den dansar
Triumf uti vals
glädjen i ögat
Tonar nu bort

Minnet är spridet
Bland stjärnornas stoft

Morgonrodnads
Rödaste sol
minner om kärlek
Av rödaste sort




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-11 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ