Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hinnan brister

 

 

Slagregn i

ansiktet 

 

Väcker mig från 

likgiltighet och 

uppgivenhet 

 

Hinnan

mellan

sanning och

lögn 

brister 

 

Hycklarnas

sneda leenden 

Krämarnas 

falska skratt 

 

Det äkta finns

nära dig 

 

Människor som 

älskar, gråter 

och skrattar




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 260 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2018-08-11 19:21

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vad är äkta vad är oäkta det är frågan
Vad är sant var är osant det är frågan
2018-08-12

    ej medlem längre
Inget slår äktheten
2018-08-11

  Cikoria Blå VIP
Regn
2018-08-11

  Öknens Ros VIP
Det äkta och det falska, lära sig se skillnaden.
2018-08-11

    Sefarge VIP
Två sidor av samma mynt?
Bra om att kunna se
och välja?
2018-08-11

  AKT VIP
Upp till kamp för det äkta det sanna och älskade!
2018-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten