Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
publiserad för minst 20 år sedan, efetr insikt om ofrånkomlig förintelse OM vi fortsätter lappa och laga Dårhuset vi byggt redan då, och, som NU, styrt av psykiska Krymplingar med blott 1 hjärncell.


Guldkorset

Genomborrad

av splitter från en sprängd illusion

hänger mänskotrasan

på guldkorset

i sin föreställningsvärlds rykande

ruiner.




Fri vers av S-E Forslin/same
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-11 20:53



Bookmark and Share


  aol
En stark tankeväckande skrift som borrar sej in bra skrivet med en stor sanning,
2018-08-11
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same