Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarna löper gatlopp

Tankarna löper gatlopp
Hamnar i återvändsgränder
Väl inträngda skriker de
Förtvivlat i ångestpanik
Jag försöker gå vidare
I det öronbedövande dånet
Men slås till marken av trycket ifrån basen
Och diskanten som spränger ljudvallen
Och i bakgrunden hörs de goda råden
Ifrån dem som ännu inte varit här




Fri vers (Fri form) av Ett känsligt hjärta
Läst 265 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-12 22:25



Bookmark and Share


  träsnidaren
Vilken vacker text. Stor igenkänning från min sida. Fint med någon som kan formulera det så lättillgängligt som du gör.
2018-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Ett känsligt hjärta
Ett känsligt hjärta