Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggorna bakom,akta dig!

Under jorden
där sprang dom
utan egen vilja
med allas bästa för ögonen
men alltid i mörker

Och alltid en egen håla på sidan om

Varför?

Om något går galet såklart!
Någon måste bygga upp allt för allas bästa igen

Alltid finns de där
De oumbärliga utom kontroll

Det är bäst så för allas samvete
Vem ska annars gömma de olösliga problemen
Det som solkar får aldrig synas

Jag?
Litar aldrig på en ofelbar fasad
något lurar alltid i skuggorna
när det vackra,maktfullkomliga folket drar fram
med sina osynliga följeslagare

Akta dig noga




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-13 12:45



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Jo, alltid är det något bakom som lurar. Är det för bra att vara sant så är det nog så.
2018-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ