Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm om dig

Drömde om dig i morse
En sådan dröm man vill vakna upp till
en mardröm

Jag åker upp till Stockholm och vet att du tar en öl på ett ställe
Jag står i kön för att komma in
ser dig gå förbi
vi får ögonkontakt
Du viskar något till dörrvakten
som inte släpper mig in






Fri vers av bögpoesi
Läst 250 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-08-13 14:53



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Att söka sin baneman
och ändå få Nej

Så läser jag dina rader

2018-08-17

  träsnidaren
Antar att andra stycket, ska gestalta själva drömmen.

Mycket effektivt. Målande och gestaltande poesi.

Som vanligt...känner jag igen mig.
2018-08-13
  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi