Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiftningar

 

Sjön med
alla skiftningar
på ytan

När månen reflekteras
lockar och drar den med
sitt förföriska glitter

När mörkret är så kompakt att
inget går att urskilja längre

Vandrar jag med tveksamma steg
tillbaka till huset

Det som finns under ytan
skrämmer

En yta som också
finns hos mig




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 246 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-08-13 17:02

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow, wacker, gripande!
2018-08-14

  Bodingen VIP
Vi har alla mörka ytor, tur ibland att mörka tankar stannar vid just - tankar
2018-08-13

  Kungskobran VIP
Den undermedvetna manifestationen
är orsaken till allinationen
som skapar konstellationen
av verklighet och dröm


2018-08-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Under ytan, finns mycket man inte talar om. Ytan är ofta fernissad och ser bra ut.
2018-08-13

  Niliboy
Ja, det finns hua, men vi rustar oss med tro!
2018-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten