Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Glömda behov vi föddes med Att bli älskad för den man är


Innersta längtan

Ett nyfött och så bräcklig
Önskar allt och ännu mer
Späd röst fullt tillräcklig
Allt jag har till dig jag ger

Det skira, spröda, svaga
Dolts i ålders borg
För alltid kommer glöda
Inmurat i sorg

Vad är det som vi glömmer
När liten blir till stor
Behoven som vi gömmer
Sågs förr utav en mor




Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 246 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-08-13 19:34



Bookmark and Share


  annapoem
Ja det är jag och min äldsta son. <3
Gammal bild men känslan är den samma.
2018-08-21

  Gin83
Oerhört vacker
Första stycket slår omkull mig direkt
Den vackra bilden ger extra effekt till orden

Tycker verkligen denna va sällsynt vacker
Mjuk och skör och allvarlig på samma gång
Blir ett bokmärke

Är det du själv på bilden o din egen lilla goding ?:)
2018-08-21
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem