Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läker långsamt


Jag tänker knappt på
att du förstörde min själ

Bara ibland
slår det mig
lite lätt
som ett åskoväder




Fri vers av Gigi
Läst 224 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-08-13 21:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänk den som kommit så långt
I sin bearbetning.

Vackert diktt om något så hemskt.
2018-08-24

  M.A.J.R
Fint förmedlar, kan relatera till de känslorna!
2018-08-14

  Henning Hson
Tummen upp!
2018-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi