Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvaringen

 

J
 a

   g

      F

        ö

          l

            j 

              d

                 e
                    D

                      i 

                        a

                          g

                            o 

                              n

                                 a

                                    l

                                      e

                                         n

Och hoppade ur rektangeln ut
                                o
Då mötte jag en  k n

Den klagade över sin existens
men jag såg att den var fylld av
rasister

Du är en hjälte min vän
sa jag
Släpp dem aldrig ut




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 212 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-08-14 08:08

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Spännande ordkonstruktion, med stort budskap!
2018-08-14

    ej medlem längre
Wow, igen! Konstnärligt kloka ord o kreativt
2018-08-14

  Boneyfrank VIP
Nyskapande, fantasifullt, kul
2018-08-14

    Lars Gullberg
Ja mota dom vid grind.
Där är jag med

Det här är ju en symbol för kampen mot rasismen

Applåder

2018-08-14

  Bodingen VIP
Det geometriskt diagonalkoniska parallellogramförvaringsprogrammet
2018-08-14

  Fulbergarn
nej , släpp aldrig ut dem
2018-08-14

  Poeten Salvador VIP
Lek
2018-08-14

  Niliboy
Bara rolig grej, eller!?
2018-08-14

  Kungskobran VIP
Fyndigt
2018-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten