Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antisocialt dominansbeteende

Nya definationer dyker ideligen upp

Skickliga psykologer och samhällsvetare

finner hela tiden beteckningar

för aktuella samhällsfenomen

som inte gemene man 

kunnat fästa ord på

det senast jag hört

är antisocialt dominansbeteende (bland ungdomar)

(Det har ju diskuterats angående straffrabatt

för ungdomar för att de inte har ansetts vara

tillräckligt vuxna och mogna)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-14 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP