Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till ditt hjärta

 

Jag vet du sörjer

den dag jag gick

av tomhet såg jag

dina ögon slockna

men kunde jag annat göra

än resa mig och gå

när min kärlek inte längre

nådde fram till ditt hjärta.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-15 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP