Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ångest, Borderline, natt, smärta


Ångest

Ångest så stark
Vill inte somna, vågar inte somna
Men vad kan hända?
Drömmar som är mörka och hemska kan drabba mig
Spöken från det förflutna kommer för att hemsöka mig

Jag vill minnas, men ändå inte
Tänk om jag alltid kommer vara så ensam
Ensamheten är svår att klara av
Egentligen är jag inte ensam
Det bara känns så

Jag vågar inte bryta några regler för att ta en chans
Förr så gjorde det bara ont då jag förlorade mer än vad jag vann
En stunds lycka för en evighets smärta
Tårarna rinner, jag skriker ut i natten

Inget händer
Där sitter jag ensam
Kvarglömd




Fri vers (Fri form) av LonelyDreamer
Läst 568 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-15 21:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verkligt och smärtsamt för den som upplevt det. Starkt och fantastiskt för den som upplevt det och småningom fått känna lättnaden...en stund....som räcker...för att dela med sig!
2018-08-15
  > Nästa text
< Föregående

LonelyDreamer
LonelyDreamer