Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärlek och närhet


I din närhet

din varma hud under mina fingertoppar
jag smeker sakta över din hud
utmed din rygg och dina armar
så att du får rysningar utav välbehag
jag flätar samman mina fingrar med dina
så andas jag djupt in din doft
bara du och jag
i vår egen lilla värld
om så bara för en liten stund
allt jag hör är dina djupa andetag
jag ligger så nära att jag känner dina hjärtslag

att bara vara såhär känns så rätt
även om jag ibland tvivlar då vi är isär
så försvinner allt det då vi är nära varandra
jag vill ge dig lycka och värme
även om jag kan känna mig rädd
rädd att du ska skjuta undan mig
att du ska försöka fly
för jag vill inte tvinga dig att stanna
men ändå vill jag ha så mycket mer
träffa dig mer och ge dig mer
jag vill få
inte bara ge
och du ger mig så mycket
så mycket mer än vad jag fått förut
det gör att jag vill ha mer

men jag måste inte ha mer just nu
allt som jag vill är att vara nära dig
känna din kropp nära min
smeka din varma hud
njuta av ditt sällskap
av att du retas med mig
så som jag retas med dig
kivas och skratta
bara vara och inget mer

för jag blir lycklig
jag känner mig trygg
och jag blir glad
glad att du är i mitt liv
och det räcker för mig




Fri vers (Fri form) av LonelyDreamer
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-18 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LonelyDreamer
LonelyDreamer