Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför kämpa?

Han slet sitt hår
fast det inte fanns
något kvar att slita

Människan är för evigt
densamma
trots sin flexibilitet




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-16 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ