Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets riddare

Mörkrets riddare har en lans av solsken
hon rider genom natten
längtar att möta dig
med en kittling i nacken
en viskning i ditt öra
en smekning mot din kind
Hon dukar fram din gryning
tvättar klipporna
så att du kan känna
vattnets kyla
i det fuktiga gräset
mot dina bara fötter
Hon vill att du skall kliva ut ur huset
titta mot horisonten
sträcka händerna mot himlen
känna lusten att vandra
med fickorna fyllda av glädje
så att hon kan möta dig igen på kvällen
när du blinkar mot ljuset
gäspar mot solen
och vilar i skymning
när du klär av dig
för en resa i mörker
där du möter en riddare i drömmen
som rider genom natten
med en lans av solsken




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-17 05:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tänker mig att solskenslansen dämpar nattens mörker och uppmuntrar att bemöta dagens ljus!
2018-08-17

  Hopplös själ
Brukar tänka erotiskt men gjorde inte det här :)
Att man kan läsa så olika är härligt!

Jag tänker mer i banor av att älska livet och dess ständiga rytm!
Ta till vara och låt ditt sinne se glädje och lycka dag för dag och natt för natt!

Tolkar den som att den hyllar livet och det gillar jag och hur den går varvet runt.
En dag att njuta helt enkelt!
Snyggt!
2018-08-17

  Anya VIP
Tänker lite erotiskt här. kanske tolkar jag alldeles fel. Vackert med många gestaltningar...precis som jag gillar det.

gillar särskilt:
"med fickorna fyllda av glädje "
2018-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP