Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto.


Höstblad

 

De dansar till vindens musik

i höstklädda färger så vackra,

de cirklar och lyfts upp i skyn

där de seglar i lufthavets rymd.

 

En dans är det sista de gör,

en säsongs allra bästa final

men de landar till sist och får ro

för att sakta förmultna till jord.

 

Dess historia blev kort

men så spännande rik

de var med om en underbar tid.

 

De gav kraft åt ett träd

och gav näring åt jord,

allt var vackert att stå och beskåda.

 




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-17 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP