Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ridå

det sägs att blod alltid
är tjockare än vatten
men när vår sista strid
tystat skratten

när sagt är sagt
och gjort är gjort
när sista kortet är lagt
när det bara kan sluta oavgjort

ett spel som ingen kan vinna
vi sticker allt i brand
i tron att vi ännu ska hinna
räcka ut en hand

men en dag är den allra sista
och då kommer insikten på
hur mycket vi hade att mista
men då är det redan ridå




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-18 21:11



Bookmark and Share


  träsnidaren
Snyggt!
2018-08-19

  Bodingen VIP
Skriver under!
2018-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP